Feriepark i Hjelm Bugt

Sammen med borgerne for en bedre by

Feriepark Hjelm Bugt bliver ikke til noget

Ferieparken hjelm Bugt er taget af bordet pga. manglende opbakning lokalt.

Vi følger op på.

På hjemmesiden www.mønsklint.com, som tilsyneladende er ejet af projektet ”Møns Klint Feriepark”, optræder to af kommunens embedsmænd, Anja Valhøj og Jan Michelsen i en meget flot reklamefilm for et ferieparkprojekt i Hjelm Bugt.
Her fortælles bl.a. om eldrevne busser der skal transportere feriegæster fra en fælles parkeringsplads og ud til ferieparken.
Vi finder det betænkeligt, at kommunens embedsmænd lader sig bruge til at reklamere for et projekt, som mønboerne tilsyneladende generelt er meget lidt begejstrede for.
Vi vil endvidere gerne vide mere om præmisserne for projektet, f.eks.:
Er der i projektet indlagt den nævnte nødvendige
- infrastruktur, kloakering, affaldshåndtering, el-bus-transport, cykelladestationer, ekstra toiletforhold og affaldsopsamling langs Camønoen, parkeringsplads til minimum 500 biler m.m.?
Planlægger Magnus Klamer Jørgensen fortæller at Vordingborg Kommune arbejder på en infrastruktur og logistikplan for Møn, hvor der kigges på en række af de forhold, som Stege Lokalforum nævner. Ikke bare i relation til feriecentret, men også generelt ift. de udfordringer der har været på Møn pga. de mange besøgende. På baggrund af denne plan skal politikerne træffe afgørelser om det videre forløb.

Hits: 380